Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Culturele fietstocht voor het basisonderwijs

(F: archief RTV1)

VEENDAM – De gemeente Veendam  heeft een nieuw project, de Culturele Fietstocht, voor het basisonderwijs ontwikkeld. De Culturele Fietstocht verbindt sport en cultuur. Op vrijdag 1 juni 2018 wordt de eerste tocht georganiseerd. Er doen twee klassen mee.

Tocht

De tocht is 10 kilometer lang en gaat langs 10 kunstwerken. Bij ieder kunstwerk ontvangen de deelnemende schoolklassen informatie over het kunstwerk. Daarnaast is er per kunstwerk een opdracht. Soms een vraag, soms staat er een dramadocent of een ballerina met een vraag.

Bibliotheek Veendam en het Doe Museum zijn ook van de partij. Voor de winnende klas is er een prijs!

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.