Direct naar de inhoud.

Noordelijk Dynamic Tennistoernooi

  • door:
  • op:
Archieffoto: Herman Alink

VEENDAM – In de Sorghvliethal van het Indoorcentrum in Veendam wordt woensdag 6 juni 2018 van 14.00 tot 16.00 uur het Noordelijk Dynamic Tennistoernooi georganiseerd. Drieëndertig Sporters van verschillende noordelijke verenigingen doen mee aan het toernooi.

Het Noordelijk Dynamic Tennistoernooi wordt georganiseerd om de beoefenaars van deze sport de gelegenheid te geven wedstrijden te spelen tegen spelers van andere groepen. Plezier in het wedstrijd spelen staat voorop, maar natuurlijk wordt er ook fanatiek gestreden om de punten.

Dynamic Tennis
Dynamic Tennis is een attractieve, uitdagende en dynamische sport voor zowel jong als oud. Doordat er vaak alleen maar overdag sporthalruimte beschikbaar is, wordt de sport op dit moment in het Noorden vooral beoefend door Senioren.

Dynamic Tennis in Veendam en Pekela
Sportcoach senioren Petra van den Bosch van de gemeente Veendam en Pekela organiseert samen met haar collega Eefke Weismann uit Emmen en Hoogeveen het Dynamic Tennistoernooi. Elke week wordt er in Veendam, Nieuwe Pekela, Exloo, Emmen en Hoogeveen Dynamic Tennis gespeeld.



-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal