Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Zesenzestig teams verwacht bij Ger Kleefmantoernooi

STADSKANAAL – Op vrijdag 15 en zaterdag 16 juni belooft het weer een drukte van belang te worden op de velden van SJS aan de Julianastraat in Stadskanaal. Dan vindt de traditionele afsluiting van het seizoen plaats met het Ger Kleefmantoernooi.

Het programma zat al snel vol. Er hebben zich 66 teams aangemeld. Voor overige belangstellenden is een wachtlijst aangelegd. Het mooie aan toernooi is de brede opzet. Er doen enkele honderden spelers aan mee. Jongens , meisjes, mannen en vrouwen. Van kabouters in de leeftijd van 4 jaar, jeugdteams tot aan een competitie voor dames en 35/45 Plus-teams. Voor de organisatie zet SJS meer dan 40 vrijwilligers in. De wedstrijdleiding gaat voor het eerst gebruik maken van de mogelijkheid om uitslagen en standen zodanig digitaal te verwerken dat iedereen ze live via de eigen mobile telefoon kan volgen.

Het toernooi krijgt dit jaar nog eens extra allure doordat de Knoalster Trail in het kader van Verrassend Stadskanaal het terrein van SJS in het parcours heeft opgenomen. Het sportpark wordt weer gezellig aangekleed met springkussens, skydancers en horeca. FC Groningen stuurt een promotieteam onder aanvoering van de bekende mascotte FC Groby. De prijzen worden uitgereikt door de hoofdtrainer van SJS, Otto Halmingh. De dag wordt afgesloten met een onderling mix-toernooi voor alles SJS-ers en aansluitend een BBQ.

Programma vrijdag 15 juni, aanvang 19.00 uur:

Dames

35 Plus

45 Plus

Programma 16 juni, aanvang 10.00 uur

Kabouters

JO-8

JO-9

JO-11

SJS Mixtoernooi

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.