Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Auto’s botsen in Musselkanaal

Foto: Marc Dol – RTV1

MUSSELKANAAL – Op de kruising van de Schoolstraat en de Exloerweg in Musselkanaal is dinsdagmiddag 12 juni opnieuw een ongeval gebeurd. Door nog onbekende oorzaak kwamen rond 14.40 uur twee auto’s met elkaar in botsing. Een persoon is door ambulancepersoneel gecontroleerd, maar hoefde niet mee naar het ziekenhuis.

Het verkeer ondervond enige tijd hinder van het ongeval op het kruispunt. Op 21 mei was het ook al raak. Toen kantelde er een auto na een botsing op dezelfde plek. De buurt heeft inmiddels aangegeven dat er iets gedaan moet worden aan de verkeersveiligheid.

Geplaatst door

Programmamaker/hoofdredacteur. Maakt deel uit van het managementteam (MT) streekomroep RTV1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.