Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Gesprek met Carla van de Wiel te volgen op TV

Refaja ziekenhuis (Foto: BJ Brinkman rtv1)

RTV1 / STADSKANAAL – Maandagavond 18 juni brengt RTV1 een rechtstreeks TV verslag vanuit het gemeentehuis in Stadskanaal. Deze avond brengt Carla van de Wiel, voorzitter van de Raad van bestuur Treant een bezoek aan de gemeenteraad van Stadskanaal tijdens de commissie vergadering. Het College van Stadskanaal had al in duidelijke bewoording kennis gegeven bijzonder teleurgesteld te zijn over het besluit van Treant om de afdelingen Verloskunde en spoed-Kindergeneeskunde in het Refaja ziekenhuis te sluiten.

Ook de gemeenteraad gaat haar nu duidelijk maken dat sluiting van deze afdelingen onacceptabel zijn.Door het voorgenomen besluit kunnen straks geen kinderen meer geboren worden in het ziekenhuis en de langere rijtijden naar Emmen zijn onverantwoord en brengen zeer hoge risico’s met zich mee.

TV

Een verslag van deze avond kun je rechtstreeks zien via de televisie bij RTV1 op de kanalen Ziggo 42, SKV 25 en KPN 1458. RTV1 televisie is te ontvangen door geheel provincie Groningen en Drenthe (behalve in zuidwest Drenthe Hoogeveen, Meppel). De TV-uitzending begint om 19.30 uur!

Radio

Op de radio (105.3 FM en 106.9 FM) bij RTV1 kun je maandagavond luisteren naar de raadsvergadering van Veendam.

 

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.