Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Fans genieten van tuinconcert Thys

F: Jacob Pot

STADSKANAAL – Ruim 50 fans hebben vrijdagavond 15 juni  genoten van het tuinconcert dat Thys (Thijs Pot) heeft georganiseerd i.s.m. Lancyr & van der Veen uit Stadskanaal. Onder een zwoel avondzonnetje, en onder het genot van een hapje en een drankje, luisterden de bezoekers in de achtertuin van zijn ouderlijk huis naar de liedjes van Thys. Thys werd hierbij begeleid door zijn vaste pianist Jasper Stuut. Hoogtepunt was de primeur van de akoestische versie van zijn nieuwe single “Let it all go”, geschreven door Jochem Fluitsma, Sjoerd de Vries en Thys.

Na het concert konden de fans nog met Thys op de foto en was er een Meet & Greet.

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.