Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

RTV1 bedankt iedereen

RTV1 – Programmaleider Jan Marcel de Jong is trots op wat zijn crew afgelopen weekeinde tijdens ‘Verrassend stadskanaal’ heeft neergezet: “We zijn trots op wat we hebben gedaan als vrijwilligersorganisatie tijdens ons eerste (zelfstandige) live tv-programma RTV L1VE. De reactie’s waren overweldigend. Dank dank”

Niet stil zitten

Jan Marcel: “nu gaan we niet stil zitten en daarvoor hebben we u nodig. Zijn er speciale evenementen of is er iets bijzonders bij u in de straat en wilt u daar een tv ploeg bij? Geef het aan ons door via Facebook of mail ons via televisie@rtveen.nl”.

Dankwoord

Namens de omroeporganisatie iedereen bedankt die het afgelopen weekeinde heeft meegeholpen: Arjan Plat, Arnold Jeuring, Martijn Prins, Feiko Spieard, Jasper Langes, Gea Bleuming, Wim Gelling, Jakob Snijder, Alexander Nieuwenhuizen, Martin Wilkens, Johnny Breider, Jan Marcel de Jong, Rutger Breider en het redactieteam wat paraat stond met nieuwsreflecties.

Geplaatst door

Maakt deel uit van het redactie en managementteam (MT)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.