Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Winnaars Glasbak fotowedstrijd onthaald

.

STADSKANAAL – Afgelopen donderdag 14 juni werden Hanna (20) en Levi van Vliet (18) door wethouder Borgesius feestelijk onthaald op het gemeentehuis. Zij maakten de winnende foto voor de Glasbak fotowedstrijd. Op het gemeentehuis namen zij de prijs voor het maken van de winnende foto in ontvangst.

Levi zette zijn zus op de foto terwijl zij met een radslag ‘glasbakt’. Wethouder Borgesius: ‘’De foto van Hanna en Levi is dynamisch en creatief. Het toont een originele en sportieve manier om te ‘glasbakken’ en laat zien dat glasbakken leuk is.’’ De fotowedstrijd werd uitgeschreven om de veertigste verjaardag van de glasbak te vieren.

De winnende foto

De prijs
Uit alle zeven inzendingen kwam de foto van Hanna en Levi als winnaar naar boven. Op het gemeentehuis werden de broer en zus ontvangen met een heuse fototaart met daarop hun winnende foto.

Na een kort gesprek met de wethouder kregen zij de prijs voor de winnende foto uitgereikt. Beide winnaars kregen een 100% gerecyclede waterfles. De fles is gemaakt van gerecycled glas en vrij van zware metalen. Op de fles staat in zes verschillende talen ‘’Dank je’’.

De prijs werd overhandigt door wethouder Borgesius.

Geplaatst door

Redactie/verslaggeving streekomroep RTV1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.