Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Jan Geertsema 40 jaar in dienst gemeente Stadskanaal

Jan Geertsema (midden) en zijn familie. Foto: M. Dol – RTV1

STADSKANAAL – Veertig jaar geleden begon Jan Geertsema bij de gemeente Stadskanaal te werken.

Jan is op 16 mei 1978 begonnen in de buitendienst van de gemeente Stadskanaal. Hierbij heeft hij gewerkt als grasmaaier, straatveger en onderhoudsmonteur voor riolering en later voor het algemeen onderhoud binnen de gemeente.

Op dit moment werkt Jan mee aan het project ‘Work out team’ waarbij uitkeringsgerechtigden worden geholpen een vaste baan te krijgen. Met dit project worden jaarlijks zo’n 20 personen aan een baan geholpen.

Namens de gemeente kreeg Jan donderdag 21 juni bij een barbecue een bos bloemen en enkele presentjes voor zijn vele dienstjaren. Stoppen, daar denkt Jan nog niet aan. Hij hoopt nog tot zijn pensioen door te kunnen gaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.