Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Derde torenflat aan de Molenstreek

Molenstreek – (F: B.J. Brinkman – RTV1)

VEENDAM – Appartementencomplex ‘De Molenveste’ krijgt ter afronding een hoge torenflat. Eerder werd de bouw van een derde torenflat uitgesteld vanwege de crisis in de bouw. Nu de crisis is verdwenen en het economisch weer goed gaat durft bouwer HTO uit Assen het project wel aan. Na de zomer moet de bouw hiervan beginnen.

Molenstreek

Het is de bedoeling dat aan de Molenstreek, dicht bij het Veendammer centrum, het complex voor 23 appartementen wordt gebouwd, waarvan twee penthouses. Volgens makelaar Nieboer is er nu al veel belangstelling voor deze appartementen.

2019

De makelaar zegt in het DvhN dat het de bedoeling is om het complex nog voor de kerst van 2019 op te leveren. In de kelder van de torenflat moet een grote ruimte komen voor stalling en het opladen van elektrische fietsen. De appartementen zijn te koop vanaf 240.000 euro.

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

1 Reactie op “Derde torenflat aan de Molenstreek

  1. Nadeel dat 2e app dus middelste hun vrije uitzicht kwijt ben. 🤔😭

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.