Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Streekvervoer drie dagen plat

QBuzz Stadskanaal  (F: J. Westerhof – RTV1)

GRONINGEN – Het streekvervoer ligt vanaf woensdag drie dagen plat, zo meldt vakbond FNV. De gezamenlijke vakbonden zijn er niet uitgekomen met de werkgevers. Na overleg met de leden wordt er vanaf woensdag 27 juni maar liefst 72 uur gestaakt.

Vierde staking

Het is de vierde keer dit jaar dat buschauffeurs het werk neerleggen. De staking komt op een ongelukkig moment voor studenten, die deze week herexamens hebben. Ook bezoekers van de TT trainingen in Assen kunnen hierdoor vrijdag tegen problemen aanlopen.

Trein

Naast de bussen zullen ook de regionale (Arriva) treinlijnen uitvallen. De driedaagse staking in het streekvervoer is landelijk. De werknemers staken voor betere arbeidsvoorwaarden en minder werkdruk.

Treinstation Veendam (F: B. J. Brinkman – RTV1)

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.