Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Oerweekend bij het Hunebedcentrum

.

BORGER – In het weekend van 7 en 8 juli zijn er tal van activiteiten in het Oertijdpark bij het Hunebedcentrum. Onze oermensen laten je in dit Oerweekend zien hoe onze voorouders leefden in de prehistorie. Van wildplukken tot vuurmaken, van armbanden vilten tot waskaarsen maken.

Op beide dagen wordt het grootste prehistorische schilderij van Drenthe gemaakt. Een linnen doek van 30 meter wordt door bezoekers beschilderd met prehistorische tekeningen. Helpt u mee met het maken van dit gigantische schilderij? Maak het mee!

Op de website van het Hunebedcentrum is het totale programma te zien.

(Ingezonden)

Geplaatst door

Redactie/verslaggeving streekomroep RTV1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.