Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Reis door Europa in Veenkade

F: B.J. Brinkman – RTV1

VEENDAM – Bewoners van Veenkade maken deze zomer een figuurlijke reis door Europa. In de maanden juli en augustus is er een aangepast zomerprogramma dat de bewoners mee op reis neemt. Van een Hongaarse volksdansmiddag tot een Engelse barbecue. En van een Franse middag jeu-de-boules tot een Italiaanse ijsmiddag.

Spaarpot

Dinsdag 3 juli wordt het zomerprogramma geopend met een optreden van de Groningse zanger Burdy. Het optreden wordt betaald uit alle giften die in de spaarpot van restaurant de Wintertuin in Veenkade zijn gegeven. Het optreden begint om 14.30 uur in recreatiezaal De Kajuit

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.