Direct naar de inhoud.

100-jarig jubileum vv Nieuw Buinen

  • door:
  • op:
De jubileumcommissie

NIEUW BUINEN – Op 15 juli 2018 bestaat de voetbalvereniging Nieuw Buinen 100 jaar.
Dit jubileum willen wij natuurlijk niet ongemerkt voorbij laten gaan. In maart 2016 is er een jubileumcommissie gevormd en gestart met de voorbereidingen. In het kader van dit jubileum zijn er al meerdere activiteiten geweest.

Ruim 2,5 seizoenen heeft er een doelpuntenactie over het aantal gescoorde competitiedoelpunten van het 1e elftal gelopen. Er is een fietstocht georganiseerd, jaarlijkse markten met diverse activiteiten, een open dag, schijt je rijk en auto’s wassen. Daarnaast was er in oktober 2017 de grote veiling met meer dan 200 kavels.

Voor de liefhebbers en verzamelaars zijn er caps en vaantjes verkrijgbaar en komt er een jubileumboek, de caps en vaantjes zijn verkrijgbaar in de kantine. Er is enkele weken geleden nog een jubileumkrant verspreid in de regio. De voorbereidingen van het grote feest de komende weken lopen op zijn eind en staan op punt van beginnen. De feesttent op het sportpark Buunerdrome is imiddels geplaatst en vrijwilligers zijn de laatste weken volop aan de slag om alles er tip top te laten uitzien. De festiviteiten die de komende weken op het programma staan zijn de volgende.

Woensdag 4 juli 19.00 uur

Op deze avond trappen we af met de start het jubileumactiviteiten en speelt het team van Nieuw Buinen tegen de “Trots van het Noorden”  FC-Groningen.

Zaterdagavond 7 juli

Is het dan de beurt aan de jeugd. Vanaf 18.30 is er het grote Fox-muziekfeest met de DJ’s Sebas, Julian en Erik Sherman in onze feesttent.. We beginnen met de jeugd tot 15 jaar, en om 21.00 is de jeugd en ouderen vanaf 15 jaar aan de beurt. De entree is gratis en ook niet leden zijn welkom.

Vrijdagavond 13 juli

Is er een receptie van 20.00 – 24.00 uur voor genodigden. Tijdens deze receptie zal ook het eerste exemplaar van het jubileumboek worden gepresenteerd.

Zaterdagmiddag 14 juli

Kan men vanaf 14.00 uur voor een gezellige reunie terecht in de kantine. Op de deelnemerslijst staan inmiddels veel leden en oud-leden, waar de grote verhalen van vroeger de revue wel zullen passeren. De kosten voor de reunie bedragen € 17,50 per persoon. Hiervoor krijgt men een aantal consumpties en een warm en koud buffet. Er dient vooraf te worden betaald en opgave is mogelijk via het aanmeldingsformulier op de website van het 100 jarig jubileum.

Zaterdagavond 

Vanf 20.00 uur kan men terecht in de feestent voor een afsluitende feestavond. Laat het om klokslag 24.00 uur toevallig ook nog 15 juli zijn de verjaardag van de 100 jarige vereniging. De muziek zal worden verzorgd door de band  “5th Wheel”. Daarnaast is er een gastoptreden van “Quintus”, de band die ook het oorspronkelijke clublied van Nieuw Buinen heeft gemaakt. De entree is gratis en iedereen die de vereniging een warm hart toedraagt is welkom. Het moet een groots feest worden van en voor het dorp en iedereen die de club een warm hart toedragen.

Meer informatie over het jubileum is te vinden op de website. http://www.100jaarvvnieuwbuinen.nl

(Ingezonden)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.-advertenties-