Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Badmintonkampioenen uit Stadskanaal

Team 1 – (Foto’s door L S Mediabewerking)

STADSKANAAL – Het afgelopen jaar heeft de badmintonvereniging van Stadskanaal twee kampioen teams  gehuldigd. Team 1 en team 2 van badmintonvereniging Stadskanaal zijn namelijk dit seizoen allebei kampioen geworden.

Team 1 is ongeslagen kampioen geworden in de tweede klasse en promoveert nu naar de eerste klasse. Bij Team 2 was het iets spannender, maar toch met een ruime zege kampioen geworden. Dit team gaat promoveren van de derde klasse naar de tweede klasse.

team 2

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.