Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Geen records bij Sightseeing Run

VEENDAM – Zaterdagmiddag stond de vijfde editie van de Sightseeing Run Veendam “Broez’n deur andermans Hoez’n” op de agenda. De kidsrun ging met 101 deelnemers van start en werd gewonnen door de 9-jarige Jefta de Nooijer. Bij de 5 km run was de 11-jarige Melvin Tehubijuluw als eerste over de streep.

In totaal waren er 429 deelnemers die op de 5 en 10 kilometer en de bedrijven run het zweet op het voorhoofd kregen. In 2017 deden er 150 kinderen en 450 volwassenen mee aan dit loop evenement.

Geen records door het warme weer maar bij dit recreatieve loopevenement staat dan ook het plezier en beleving voorop. Lopers moeten vooral genieten van de route die dwars door een aantal gebouwen en bezienswaardigheden loopt, aldus de organisatie. De deelnemers finishten op het Raadhuisplein en ontvingen vervolgens allemaal een unieke Sightseeing Run medaille. Bij de start en finish waren de fysiotherapeuten Jan, Chiel Jan en Edsar Veen van Fyshio Veen aanwezig om de deelnemers hun diensten en advies aan te bieden..

Ook dit jaar is het de organisatie gelukt nieuwe gebouwen en bezienswaardigheden toe te voegen. Zo passeerden de lopers deze editie een basisschool en middelbare school, dit keer het schoolgebouw van de MGR. Bekkersschool en de Tussenvoorziening Time Out van het Winkler Prins. Maar daarnaast zette onder andere ook sportschool Oxygym, MFC De Breehorn, kapsalon Sandra en vanBeresteyn haar deuren open.

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.