Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Edwin Prosman in Pretletters voor slechtzienden

RTV1 – Edwin Prosman is als directeur van Iris Huys nauw betrokken bij de wereld van blinden en slechtzienden. Op elke beurs is hij aanwezig. Het leek er vooralsnog niet op dat hij in deze branch zou gaan werken. Op advies van zijn vader ging hij zich bezig houden met elektrotechniek. Na zijn dienstplicht kwam hij door een advertentie in aanraking met hulpmiddelen voor blinden en slechtzienden. Het besef komt bovendrijven dat hij uit een echte ondernemersfamilie afkomstig is. Zoveel interesse op school had hij niet, maar in militaire dienst oefende hij met leiding geven en dacht daar verder over na. Hij heeft er nu nog veel plezier van in zijn bedrijf.

Pretletters, het programma voor mensen met minder zicht. Uitzending woensdag 4 juli 21 uur RTV1 radio. – Presentatie G. Flapper

Geplaatst door

Programmamaker/hoofdredacteur. Maakt deel uit van het managementteam (MT) streekomroep RTV1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.