Direct naar de inhoud.

Vol gas over de plas

  • door:
  • op:
Foto: Peter Panneman

VEENDAM – Zondag 15 juli organiseert Stichting Participatie Borgerswold (de ondernemers uit het park Borgerswold) voor de tweede keer “vol gas over de plas” Vorig jaar in september was de eerste editie en het was een onverwacht groot succes. Erik Nijkamp van de Borgerswoldhoeve: “Ook voor kinderen hebben we activiteiten middels o.a. springkussens, zodat het echt een evenement is voor het hele gezin”.

Prijzen

Nijkamp; “De bedoeling is dat deelnemers met een fiets over de baan gaan die gaandeweg steeds smaller wordt. Wie het einde van de baan haalt in een zo snel mogelijke tijd heeft gewonnen.  We hebben dit jaar prachtige prijzen voor de snelste en voor diegene met het origineelste outfit of vervoer. We starten om 13 uur en naar verwachting zijn we tegen 17 uur klaar. Het zal gaan plaatsvinden bij het strand vlakbij het Koetshuis in het park Borgerswold in Veendam”.

Opgeven

Deelname is gratis, maar opgave is verplicht, er is beperkt ruimte. Dus geef je snel op via info@borgerswoldexperience.nl. Voor meer informatie en een film van vorig jaar kijk op de facebook pagina van het park Borgerswold.  Graag tot de 15de en geef je snel op, wat vol is vol.



-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal