Direct naar de inhoud.

Sam Sam winkel helpt mee aan armoedebestrijding

  • door:
  • op:

ANNERVEENSCHEKANAAL – Vrijdag 13 juli vindt de officiële opening plaats van Kledingwinkel Sam Sam in Annerveenschekanaal. Bas Luinge, wethouder van de gemeente Aa en Hunze, knipt om 13:30 uur het lintje door. Sam Sam nodigt iedereen uit voor de officiële opening.

In de winkel wordt tweedehands kleding voor jong en oud verkocht. Voor liefhebbers van unieke- en vintage kleding is Sam Sam een absolute aanrader. Daarnaast heeft Sam Sam ook een groot assortiment aan moderne kleding.

Sam Sam is een activiteit van Stichting Samuda, een ANBI stichting die in leven is geroepen om mee te werken aan armoedebestrijding. Mensen met een minimum inkomen (minder dan 130% van het minimumloon) kunnen dan ook kosteloos kleding ‘winkelen’ bij Sam Sam.

De inkomsten van de reguliere verkoop worden gebruikt om mensen met een laag inkomen te ondersteunen en te voorzien van huishoudelijke artikelen of meubelen. 13 Juli wordt de winkel om 13:30 uur geopend. Daarna is er de mogelijkheid om binnen te kijken.

Verder is Sam Sam geopend van maandag t/m zaterdag tussen 10:00-18:00 uur. De winkel werkt samen met VoF Brik & Brak en wordt ondersteunt door o.a. het OranjeFonds. Je kunt de winkel Sam Sam vinden aan de Greveling 21, Annerveenschekanaal



-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal