Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Parkeerplaats Peerdewaske afgesloten

VEENDAM – Het college van burgemeester en wethouders heeft besloten de parkeerplaats Peerdewaske in recreatiepark Borgerswold per direct af te sluiten. Al langere tijd is er sprake van overlast in het openbaar recreatiegebied Borgerswold.

Door de aanhoudende overlast heeft het college een afweging moeten maken. Door het afsluiten van de parkeerplaats hoopt het college de overlast terug te dringen. De afsluiting geldt voor de gehele parkeerplaats Peerdewaske. Het terrein is afgesloten door het plaatsen van (beton-)blokken. Hierdoor is het terrein niet meer toegankelijk voor autoverkeer.

De aanwezige jongeren voelen zich niet aangesproken en ondanks de afsluiting blijven ze elkaar ontmoeten. Hierbij zetten de jongeren hun auto`s nu langs het fietspad in de berm om zo met elkaar bij te praten. “Wij zijn niet verantwoordelijk voor de overlast en vernielingen”, zo staat te lezen op het facebook account van Peter Panneman.

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.