Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Nieuwe sponsor voor Het Veenkoloniaal Symfonie Orkest

Foto: Henk Drenth

VEENDAM – Het Veenkoloniaal Symfonie Orkest (VKSO) heeft er een nieuwe sponsor bij: zoutwinningsbedrijf Nedmag. De sponsoring wordt besteed aan de nieuwe website van de VKSO die binnenkort wordt gelanceerd. Daarnaast staan er uitdagende projecten op de agenda waaraan Nedmag zal bijdragen.

Nedmag is een zoutwinningsbedrijf dat enorm zuiver magnesiumzout wint. De link tussen Nedmag en het VKSO is snel gelegd; Nedmag is gevestigd in de Veenkoloniën (Veendam). Volgens Nedmag is deze regio uniek op deze wereld omdat op geen enkele andere plek zo zuiver magnesiumzout is te vinden als in de grond onder Veendam. Nedmag steunt de ontwikkeling van kunst en cultuur graag om de regio en het VKSO meer onder de aandacht te brengen.

Het VKSO heeft de sponsoring besteed aan het creëren van een nieuwe website. De nieuwe website is een goed middel om de talenten en evenementen van het VKSO uit te lichten en daarmee een groter publiek aan te trekken. Daarnaast wordt er druk gewerkt aan het opstarten van nieuwe spannende projecten. Hier zal Nedmag ook een bijdrage aan leveren.

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.