Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Nieuwe website welzijnsorganisatie Andes

BORGER – Welzijnsorganisatie Andes heeft haar website vernieuwd. De organisatie, onderdeel van de Tintengroep, is er voor iedereen in Borger-Odoorn en zet zich in voor buurten en dorpen. De vernieuwde website bevat naast een nieuwe, frisse stijl en vormgeving ook een nieuw online adres:  www.andesborgerodoorn.nl.

Wensen van bezoekers

Bij de opzet van de vernieuwde website is onderzoek gedaan naar de wensen van bezoekers. Zo is onder andere met de nieuwe indeling op thema’s sneller duidelijk waarvoor je bij Andes terecht kunt. Daarnaast kunnen inwoners van de gemeente Borger-Odoorn zich direct online aanmelden voor activiteiten, cursussen en trainingen. Meer weten? Heb je vragen of opmerkingen? Bel of mail naar (0591) 585 554 of info@andesborgerodoorn.nl.

Geplaatst door

Programmamaker/hoofdredacteur. Maakt deel uit van het managementteam (MT) streekomroep RTV1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.