Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Wethouder vol gas in de plas

VEENDAM – Zondagmiddag organiseerde Stichting Participatie Borgerswold (de ondernemers uit het park Borgerswold) voor de tweede keer het ludieke evenement “vol gas over de plas”. Het gebeuren vond plaats op het strand bij het Koetshuis.

De vele toeschouwers die op het spektakel waren afgekomen zagen een twintigtal deelnemers waaronder wethouder Henk Jan Schmaal (gemeentebelangen) een poging doen om op de fiets zonder nat pak de overkant te bereiken. Slechts een klein aantal wisten de overkant te bereiken, voor de rest zat er niets anders op dan een nat pak. Maar onder de heersende temperaturen was dat zeker geen straf.

  • RTV1 heeft ‘drone’ en sfeeropnamen gemaakt. Die laten we je deze week op ons TV kanaal zien. Fotograaf Peter Panneman maakte leuke foto’s. Die kun je allemaal hier bekijken.

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.