Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Groningers positief ingestelde vakantiegangers

F: vakantieklimaat

GRONINGEN – Het hoogseizoen is begonnen en ondanks het heerlijke weer in Nederland vliegen er komende weken tienduizenden Groningers zonder zorgen naar hun vakantiebestemming. Tenminste, als het om het klimaat gaat. Ruim de helft (51%) zegt namelijk hun vakantie nog steeds als geslaagd te beschouwen wanneer het twee of meer dagen regent op de bestemming. Zo’n 22% maakt het klimaat op vakantie niet uit, zij passen hun activiteiten aan op het weer op hun droombestemming.

Hiermee is de provincie Groningen één van de meest positieve wanneer het op het weer op de vakantiebestemming aankomt. Samen met Flevoland, Utrecht en Noord-Holland.

Dit blijkt uit een onderzoek naar het ideale vakantieklimaat van Nederlanders van touroperator Corendon onder ruim 1200 respondenten. Benieuwd waar Nederlanders nog meer rekening mee houden als het gaat om het klimaat in het vakantieland? Lees dan verder op: www.corendon.nl/ideale-vakantieklimaat-nederlanders

Geplaatst door

Programmamaker/hoofdredacteur. Maakt deel uit van het managementteam (MT) streekomroep RTV1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.