Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Opnieuw een akkerbrand nabij Wedde

Archieffoto: M. Dol – RTV1

WEDDE – Amper twee weken na een grote buitenbrand omgeving camping Wedderbergen brak maandagmiddag 16 juli opnieuw een buitenbrand uit. Dit keer hoefde de camping niet ontruimd te worden. Door de gunstige windrichting trok trokken de rook en vlammen langs de Molenweg in de andere richting.

De brand betrof opnieuw een graanveld waar door onbekende oorzaak stro vlam had gevat. Door de droogte kon het vuur zich snel verplaatsen. De brandweer rukte met groot materieel uit en de campinggasten werden gewaarschuwd. De Provincialeweg N368 tussen Wedde en Blijham is korte tijd afgesloten geweest tijdens het blussen. Er deden zich geen persoonlijke ongelukken voor.

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.