Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Prijsuitreiking leefstijlonderzoek inwoners Borger-Odoorn

Emma Huisman ontvangt de prijs

EXLOO – De afsluiting van het gezondheid en leefstijlonderzoek 2018 bestond uit het uitreiken van verschillende mooie prijzen. Emma Huisman is de gelukkige winnaar van de hoofdprijs: Een tegoedbon van 500 euro bij fietsenwinkel Egbert Egberts. Naast deze bon waren er nog meer mooie prijzen, zoals zwembadabonnementen en een sporthorloge.

Gerichte aanpak voor inwoners

 De prijzen werden verloot onder deelnemers van het leefstijl onderzoek. Jong en oud deden mee. Het onderzoek geeft de gemeente antwoord op de vraag of het sport- en sportaanbod aansluit bij de wensen die er zijn. Daarnaast is onderzocht of de gezondheidssituatie de afgelopen jaren veranderd is. Het onderzoek werd eerder in 2010 en 2014  uitgevoerd. Wethouder sport en gezonde leefstijl Niek Wind: ,,Als gemeente willen we tegemoetkomen aan de wensen van de inwoners. Door de antwoorden goed te analyseren, kunnen we een gerichte aanpak ontwikkelen voor de komende jaren.”

Bewegen

Eigenaar van fietsenwinkel Egbert Egberts is Klaas Almoes. Hij is bij uitstek met de gezondheid van mensen bezig: “Naast dat het mijn werk is om mensen aan het fietsen te krijgen, vind ik het ook belangrijk dat jong en oud blijft bewegen.” Wethouder Wind bood de prijs aan in de winkel van Klaas. – De uitkomsten van het onderzoek worden na de vakantie gepubliceerd.

Geplaatst door

Maakt deel uit van het redactie en managementteam (MT)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.