Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Expositie Baltus Nomden in gemeentehuis Veendam

.

VEENDAM – Van maandag 6 augustus 2018 tot en met vrijdag 14 september 2018 exposeert Baltus Nomden in het gemeentehuis van Veendam. In het gemeentehuis is een expositiewand en deze biedt kunstenaars uit Veendam en de regio de mogelijkheid om te exposeren.

Baltus Nomden
Sinds een 7-tal jaren schildert Baltus met veel plezier in een vast schildersgroepje op de donderdagavond aan de Turfcentrale te Veendam. In het begin deed hij ook mee aan modeltekenen wat helaas door omstandigheden ophield te bestaan. Hij heeft zich vanaf het begin vooral geconcentreerd op portretten omdat daar zijn interesse naar uitgaat.

De afgelopen jaren heeft hij een serie portretten gemaakt van vrouwen en kinderen uit het verre oosten. Wat hem daarbij vooral aanspreekt zijn de vrolijke kleuren van de prachtige kostuums die ze dragen. Baltus hoopt dat u naar de serie komt kijken en er net als hij, veel plezier aan zult beleven.

Nieuwsgierig geworden?
De expositie is te zien in het gemeentehuis van Veendam tijdens openingsuren.

Geplaatst door

Redactie/verslaggeving streekomroep RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.