Direct naar de inhoud.

Bewoners Breehorn genieten van eigen strand

.
VEENDAM – Bewoners van woonservicecentrum Breehorn in Veendam kunnen genieten van een strandje voor de deur om in deze warme dagen wat verkoeling te zoeken. Het vakantiegevoel wordt in huis gehaald. Voetenbadjes, de tenen in het zand, waterpistolen, met elkaar een bakje koffie onder de partytent of een lekker ijsje… de sfeer zit er goed in.

Het zand is gesponsord door Koen Meijer BV en de partytent is geleverd door Lamain camping Veendam. Andere accessoires werden aangeleverd door verschillende enthousiaste medewerkers of gekocht door de locatie. De eerste watergevechten zijn inmiddels al gehouden, tot grote hilariteit van de bewoners. Het strand zorgt voor veel gezelligheid en genot.

Leidinggevende Machteld Meijer: “Wat begon met een geintje is nu ineens werkelijkheid: hét Breehornstrand. Het idee kregen we naar aanleiding van een bericht over een woonzorgcentrum waar ze zoiets hadden gerealiseerd. We deelden het in de groep en al snel hadden verschillende enthousiaste medewerkers wat rondgebeld en is dit mede dankzij gulle sponsoren mogelijk gemaakt.” Als het warme weer aanblijft kunnen bewoners er naar verwachting ook de komende week nog van genieten. Bewoners en medewerkers hebben veel plezier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.-advertenties-