Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Verenigingsseizoen start met Leer en Doe Festival

STADSKANAAL – Over een dikke maand is het zover. Op zaterdag 1 september vindt in centrum Stadskanaal het Leer en Doe Festival plaats. Meer dan 50 verenigingen en maatschappelijke organisaties hebben zich hiervoor al aangemeld. Zij presenteren er hun activiteiten voor het nieuwe seizoen en verwelkomen graag nieuwe leden of vrijwilligers.

Meedoen

Naast de gebruikelijke informatiekramen is er een variëteit aan demonstraties en andere activiteiten op en rond het plein of podium. Als bezoeker kun je actief meedoen, bijvoorbeeld op het sport- en beweegpleinplein, bij de workshops van kunstwerkplaats de Pauw of op het BOB parcours van Veilig Verkeer Nederland.

Muziek

Demonstraties worden de hele dag door afgewisseld met optredens van regionale artiesten. Wat te denken van het amusementskoor Variant, Jeff Hayman (zang en gitaar), Folkya (Ierse folk),  Hermien Cats (musicals), Eline Plaat (zang en gitaar) en als spetterende afsluiting de band Toll (Duitse schlagers). Het Leer en Doe Festival vindt plaats op het Raadhuisplein in Stadskanaal en duurt van 10.00 tot 16.00 uur. Voor meer informatie kan men terecht bij het Vrijwilligers Informatie Punt (VIP!) van Welstad, Gandhiplein 5 in Stadskanaal.

Geplaatst door

Maakt deel uit van het redactie en managementteam (MT)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.