Direct naar de inhoud.

Midzomeravondwandeling bij Boomkroonpad

  • door:
  • op:
.

DROUWEN – Uitgestrekte bossen, verstilde vennetjes, kleinschalige heidevelden en grote mierenhopen komt u onderweg tegen. De gids van Staatsbosbeheer neemt u mee voor een stevige wandeling van zo’n 5 à 6 km en laat u onderweg de mooiste plekjes zien.

Wilt u ook de prachtige natuur in de avond ontdekken? Kom dan op woensdag 1, 22 of 29 augustus om 20.00 uur naar Buitencentrum Boomkroonpad in Drouwen.

De gids van Staatsbosbeheer neemt u mee voor een mooie midzomerwandeling door de gevarieerde bossen van Gieten Borger. We hopen tijdens de avondtocht ook nachtdieren te horen of te zien. Wellicht dat we vleermuizen of reeën treffen of dat u de bosuil hoort roepen.

Informatie
De midzomerwandeling vindt plaats op woensdag 1, 22 & 29 augustus, start om 20.00 uur bij Buitencentrum Boomkroonpad en duurt ongeveer 1,5 uur.

De kosten zijn € 7,50 voor volwassenen en € 5,00 voor kinderen t/m 12 jaar (minimum leeftijd 8 jaar).

Het is handig om bedekkende kleding (in verband met muggen en teken) en stevige wandelschoenen aan te trekken. Graag vooraf aanmelden: www.staatsbosbeheer.nl/boomkroonpad Plaats: Buitencentrum Boomkroonpad, Steenhopenweg 4, 9533 PN in Drouwen.

Voor meer informatie en overige activiteiten kunt u kijken op www.staatsbosbeheer.nl/boomkroonpad



-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal