Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

ParkstadVeendam.nl zoekt filmers

VEENDAM – De bekende website ParkstadVeendam.nl zoekt versterking bij het maken van films en foto’s. Het ParkstadVeendam.nl team kan met name versterking gebruiken bij het filmen van lokale gebeurtenissen. Mensen die het leuk vinden om als vrijwilliger voor de lokale website van Veendam te filmen kunnen zich aanmelden bij Willem van de Werf of via de site ParkstadVeendam.nl

Ervaring en samenwerking

Ervaring is niet vereist. Aspirant filmers krijgen van andere vrijwilligers begeleiding. Ideeën en tips voor de website van Veendam zijn ook van harte welkom.

ParkstadVeendam.nl werkt regelmatig samen met de Streekomroep voor de Veenkoloniën ‘RTV1’. Door deze samenwerking zijn films en bijdragen van ParkstadVeendam.nl (zoals Night of the Guitars) ook te zien via het TV kanaal SKV 25 in heel  gemeente Veendam maar ook in de rest van de provincie Groningen via Ziggo – 42 en kanaal 1458 – Kpn.

Surf hier naar ParkstadVeendam.nl

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.