Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Vakantiemarkten gestart onder tropische temperaturen

VEENDAM – De 56e editie van de Veendammer vakantiemarkten zijn afgelopen maandagmiddag van start gegaan onder tropische temperaturen. Bezoekers van de Vakantiemarkt zochten dan ook in de schaduw vooral verkoeling op een van de vele volle terrassen in het Veendammer centrum. Ondanks dat er minder publiek aanwezig was, is de organisatie niet ontevreden over de verloop van de eerste editie.

Met ruim 150 standhouders, livemuziek op 5 podia en diverse attracties was het weer een gezellige drukte in het centrum van Veendam. En voor wie het gemist heeft 13 en 20 augustus is er eveneens een Vakantiemarkt.

  • Lokale persfotograaf Peter Panneman liep een rondje en maakte een prachtige foto-impressie

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.