Direct naar de inhoud.

35.000 bezoekers bij Boerenrock

  • door:
  • op:
Feesttent en FM zender(mast)

DROUWENERMOND – Het kleine dorpje Drouwenermond stond afgelopen weekend weer flink in de belangstelling. Boeren en piratenmuziek en ronkende crossmotoren. Publiek kwam overal vandaan. Zowel van dichtbij als van veraf. Er was een tijdelijk tentendorp gebouwd met een ‘eigen’ tijdelijke FM zender op 107.7 MHz. Boerenrock muziek klonk dus zowel in de tenten als in de ether en dat drie dagen lang. Alles is perfect verlopen, enkel waren er wat opmerkingen te horen over de catering (eten). Dat mocht wel wat smaakvoller volgens diverse campinggasten. De catering stond overigens los van de organisatie.

Record

Dit jaar kochten 35.000 mensen een kaartje. Hiermee was het festival drukker dan ooit tevoren. Volgens organisator René Boiten stond veiligheid boven aan het lijstje. Zo waren er extra veiligheidsmensen actief om op zaterdagavond de run op de feesttent in goede banen te begeleiden. De Veenkoloniale boerenrockband ‘De Høksons’ was hier één van de favorieten bij het uitzinnige publiek en speelde dus een thuiswedstrijd. Tussen de muziek en ronkende motoren door was het de klok rond bier en vrolijkheid in het tijdelijke boerendorp. Een gezellig gekkenhuis. In 2019 is er weer een editie..

Foto impressie gemaakt door Kevin Schuil

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.-advertenties-