Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Foppe de Haan en FC Emmen bij Freddie Pranger Memorial

STADSKANAAL – Foppe de Haan en spelers van FC Emmen maken op zaterdag 1 september bij SJS in Stadskanaal hun opwachting tijdens de zevende editie van de Freddie Pranger Pranger Memorial, een toernooi voor voetballers met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking.

Foppe de Haan komt om half vijf de prijzen uitreiken. Hij doet dat mede als oprichter van het Foppe Fonds. Dit fonds, dat de deelname aan sport voor mensen met een beperking stimuleert, ondersteunt het toernooi met een financiële bijdrage.

Vanaf drie uur zijn een aantal spelers van de kersverse eredivisionist FC Emmen aanwezig om met spelers op de foto te gaan en handtekeningen uit te delen. Ook zullen zij de penaltys gaan nemen in de finale van de keeperbokaal. FC Emmen is ambassadeur geworden van de Freddie Pranger Memorial in het kader van Naoberschap United, een project waarmee de club van betekenis wil zijn op maatschappelijk gebied voor Emmen en omgeving.

De organiserende vereniging SJS heeft met 30 seniorenteams een record aan inschrijvingen met o.a. deelname uit België, Limburg en Duitsland en behoort daarmee tot de een van de grootste G-voetbaltoernooien in Nederland. Voor de Belgen en Limburgers is het voor de eerste keer dat ze deel nemen. Voor hen is overnachting geregeld. Negentig spelers en begeleiders verblijven een heel weekend in Het Pagedal in Stadskanaal

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.