Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Radio Continu stopt op de 96.0 FM

KPN mast Stadskanaal. (F: B.J. Brinkman-RTV1)

STADSKANAAL – Radio Continu staakt haar uitzendingen via FM 96.0 MHz voor de Kanaalstreek en De Monden. Radio Continu ziet zich genoodzaakt om haar ether uitzendingen middels deze steunzender in Stadskanaal (KPN mast) én het bijbehorende DAB+ kanaal in allotment 6B met ingang van 1 september aanstaande te staken.

Door de aangescherpte uitleg van het begrip “Regiogerichtheid” door rechters en het Agentschap Telecom, de toezichthouder van de Nederlandse ether, ziet het in 2e Exloërmond (gemeente Borger-Odoorn) gevestigde regionale commerciële radiozender geen andere oplossing dan het inleveren van haar uitzendvergunning voor deze frequentie, het zogenoemde kavel B34.

Hiermee komt er na nog geen drie jaar alweer een einde aan de uitzendingen van Radio Continu in de Kanaalstreek via de FM 96.0 FM hetgeen een langgekoesterde droom en wens was van het radiostation wat ooit zijn oorsprong vond in het piratenstation ‘Rosamunde Team’. De populaire commerciële zender blijft in de ether wel in de Veenkoloniën te ontvangen via de 92.4 en 92.6 FM.

 

Geplaatst door

Maakt deel uit van het redactie en managementteam (MT)

2 Reacties op “Radio Continu stopt op de 96.0 FM

  1. Treurig! hier hoor je nog the four tak..en de palladijns ub40..bruce springsteen.the hollies roy orbison..kortom voor elk wat wils !! dit is nog echt een zender voor het volk !! ipv dit te belonen …krijgen ze dit !! belachelijk !!

    • Ik vind ook echt heel jammer continu niet meer op 96.0 fm in Stadskanaal niet meer ontvangen zijn is echt heel triest dat regiogerichtheid dat slaat gewoon nergens op dat echt tie Pies agentschap telecom radio continu verdiend gewoon steun zender in Stadskanaal bevoorbeeld 92.2 93.4 of 95.1 100.0 fm is plek genoeg in de ether en radio continu hoort gewoon in de kanaalstreek te ontvangen zijn bevoorbeeld geen radionl die hoort hier niet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.