Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Goed bezocht SKV-Bogdike feest

SKV-Bogdike Tribute Festival – F: Peter Panneman

VEENDAM – Ondanks de regenbuien stond Veendam afgelopen zaterdag gewoon in het teken van het SKV-Bogdike Tribute festival. De zelfstandige kabelstichting (SKV) vierde haar 30-jarig jubileum met een uniek gratis toegankelijk muziekcadeau aan al haar inwoners.

De weersomstandigheden waren helaas van dien aard dat er geen terrassen op het Museumplein aanwezig waren. Maar de meeste bezoekers en vooral de muziekliefhebbers stonden gewoon in de muziektent heerlijk te genieten van de muzikale optredens van Spritz, Eagles Legacy, SOS ABBA, Mirage, en hoofdact Gruppo Sportivo.

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.