Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

4 mijl trimloop Oude Pekela

Archieffoto

OUDE PEKELA – Op maandag 3 september organiseert de jaarmarkt commissie de ‘4 mijl trimloop’. Deze loop is jaarlijks niet meer weg te denken uit Oude Pekela. Tevens is deze loop een testcase voor de RUN in Winschoten op zaterdag 8 september.

Deze loop voert ons door het centrum van Oude Pekela met een ommetje door plan zuid. Start is op de Parklaan bij het gemeentehuis. De scholierenloop begint om 18:15 uur en de 4 mijl trimloop om 19:00 uur. Speaker is Rolf Huizinga en wedstrijdleider is Bert Veen.

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.