Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

September krijgt een warme start

.

WEERBERICHT – Er is prachtig nazomerweer op komst. Vanaf zondag 1 september loopt de temperatuur mogelijk op naar 25-30 graden. Daarbij is het vrij zonnig en is de buienkans zeer klein. Volgens de huidige computerberekeningen is de kans 70% dat de temperatuur vanaf zondag ver boven normaal uitkomt.

De verwachting van sommige weervoorspellers gaat zelfs zover dat er mogelijk in Groningen en Drenthe opnieuw 30 graden aangetikt gaat worden. Dat moet dan gebeuren in de tweede helft van de 1e week van september. Hoe dan ook, het blijft mooi weer in onze regio met vanaf het weekeinde oplopende temperaturen met veel zonneschijn.

Lees meer op weeronline.nl

Geplaatst door

Programmamaker/hoofdredacteur. Maakt deel uit van het managementteam (MT) streekomroep RTV1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.