Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Carla van de Wiel vertrekt bij Treant

STADSKANAAL – Carla van de Wiel vertrekt als bestuursvoorzitter bij Treant Zorggroep. Ze gaat aan het werk bij het Haga Ziekenhuis in Den Haag. Van der Wiel wordt op 1 december directievoorzitter van het Haga Ziekenhuis en lid van de raad van bestuur van de Reinier Haga Groep.

Veel in het nieuws

Van de Wiel begon eind 2015 als lid van de raad van bestuur van Treant Zorggroep en was bestuursvoorzitter sinds juni 2017. Treant heeft drie ziekenhuizen. In Stadskanaal, Emmen en Hoogeveen. Bovendien heeft Treant diverse zorginstellingen voor ouderen in Groningen en Drenthe. De Treant bestuursvoorzitter kwam veel in het nieuws in verband met de sluiting van de klinische kindergeneeskunde en klinische verloskunde in het Refaja en Bethesda ziekenhuis. Die wil Treant gaan centreren in het Scheper ziekenhuis in Emmen.

Afscheid

Eind oktober neemt Van de Wiel afscheid en gaat ze afronden en overdragen. In december begint ze in Den Haag. De raad van toezicht van Treant is inmiddels op zoek naar een nieuwe voorzitter.

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.