Direct naar de inhoud.

Dagelijkse TV Quiz ‘snugger’ op RTV1

  • door:
  • op:

RTV1 – Vanaf maandagavond 3 september begint op het lokale televisie kanaal (RTV1) de dagelijkse quiz ‘Snugger’. In deze quiz die op de werkdagen vanaf 19.00 uur wordt uitgezonden (inclusief herhaling) staat de algemene kennis van de inwoners uit de Veenkoloniën en Hondsrug centraal. De vragen zijn niet altijd streekgebonden. Zo kunnen er ook algemene vragen worden gesteld. Is een ijsbeer links of rechtspotig? Hoe heet de koning van België?

Kandidaten

Weet jij het antwoord op deze vragen dan ben jij misschien wel de perfecte kandidaat. Wij staan ook regelmatig met deze quiz op markten in de regio. Wilt U weten welke markten en wanneer, check dan onze facebookpagina voor datums. Wil jij je aanmelden? Stuur dan een mailtje naar: televisie@rtveen.nl. Oja er zijn leuke prijsjes met de quiz te winnen. Maar het gaat vooral om de eeuwige roem natuurlijk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.-advertenties-