Direct naar de inhoud.

Internationale 4×4 rally in Borger

BORGER – In het eerste weekend van november is Borger het middelpunt van de offroad rally van Nederland, de Roompot Baja Borger. Het is niet alleen de grootste maar ook de noordelijkste 4×4 rally van Nederland. Maar liefst 55 teams uit Nederland, België, Engeland, Duitsland en Denemarken verschijnen aan de start. Er zijn in totaal vier categorieën waarin gereden wordt.

Hunzedal

De totale lengte van de klassementsproeven is zo’n 260 km en worden rondom Borger en geheel in de provincie Drenthe uitgezet. Het bivak van de teams is op vakantiepark Roompot Hunzedal, dit en andere activiteiten op het vakantiepark zijn voor het publiek gratis toegankelijk. Een van de proeven zal in het donker worden gereden.

Derde keer

De rally is nu voor de derde keer in Borger en is geliefd bij de deelnemers en gaat over vijf klassementsproeven van in het totaal 260 kilometer. De 55 startplaatsen waren binnen 5 dagen ingeschreven. De organisatie is in handen van Stichting Offroad rallysport Noord Nederland en streeft er naar om alles lokaal en regionaal te organiseren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.-advertenties-