Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Filmverslag Onstwedder Gaarv’n

ONSTWEDDE – (video) – Het leven op het platteland in grootmoeders tijd. Dat was te zien en beleven tijdens het Onstwedder Oogstfeest op zaterdag 25 augustus. Die dag waren er demonstraties van vele oude ambachten te zien maar ook een braderie, oldtimershow en er was een Boeren Boeldag.

Verder demonstraties schapendrijven met border collies en een hondendressuurclub, diverse kinderactiviteiten zoals optredens van een clown, jongleur Jos Tipker en een geitenkar. Kortom het was een gezellige dag terug in de tijd.

    • RTV1 was aanwezig en maakte het volgende televisieverslag

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.