Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Kickbokser Martin Reemeijer gaat ervoor in Hamburg

(LnR): Tim Berndt , Randy Kuiper, Martin Reemeijer , Roy Tieks en Jake Reemeijer

STADSKANAAL – Kickbokser Martin Reemeijer uit Stadskanaal zal op 29 september tijdens Enfusion #71 in de Alsterdorfer Sporthalle Hamburg in de Superfights vechten tegen Marco Aschenbrenner, die hier zijn afscheidspartij vecht.

Met 3 sterke overwinningen op het hoogste niveau waarvan 2 op Knock-Out in de eerste ronde wil Reemeijer graag zijn krachten meten op dit grote gala in Hamburg. Deze prestaties heeft hij verricht bij een van de grootste internationale kickboks organisaties van de wereld namelijk Enfusion. Op het hoofdprogramma van dit evenement gaat hij de strijd aan met ‘local hero’ Marco Aschenbrenner , die hier zijn afscheidspartij vecht.

Vanaf zijn vijfde levensjaar doet Martin aan vechtsport. Het begon allemaal met pencak silat bij Bert Toisuta. Daarna kickboksen. Zijn eerste partij draaide hij op 13 jarige leeftijd. Later vocht hij bij Team Schilt en draaide partijen in zowel binnen- als buitenland zoals Brazilië, Roemenië en Rusland. In totaal heeft Reemeijer vijftien prof-partijen gebokst en onder andere het kickboksgala in Ter Apel gewonnen.

De 30-jarige Groninger is zijn eigen team begonnen in Stadskanaal en maakt de laatste 2 jaar golven in de kickbokswereld. Met een steeds meer eigen ontwikkelde stijl en een jeugdig team, wil Fight Experience Noord Nederland (FENN ) zich graag laten zien.

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.