Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Overname Kinderopvang Meander door Prokino

(F: facebook)

VEENDAM – Kinderopvang Meander wordt per 1 oktober 2018 overgenomen door Prokino Kinderopvang. Prokino neemt het personeel en alle locaties van Kinderopvang Meander in Veendam over.

Kinderopvang Meander biedt kinderopvang en buitenschoolse opvang aan de Somerlustweg en Zuidenveld in Veendam. De afgelopen dagen zijn medewerkers en ouders geïnformeerd over de overname.

Renate Kamphuis, directeur Kinderopvang Meander: “Wij zijn blij met dit resultaat! Prokino neemt alle medewerkers met de contracten zoals ze zijn over en continueert de opvang op de locaties aan de Somerlustweg en Zuidenveld in Veendam op een manier die past bij onze visie.”

Kinderopvang Meander wordt overgenomen omdat eigenaar Zorggroep Meander zich primair wil toeleggen op verpleging, verzorging, revalidatie en thuiszorg van ouderen.
Daarom is gezocht naar een professionele overnamepartner, die aansluit bij de visie van Kinderopvang Meander over de ontwikkeling van het kind.

Over Prokino Prokino is een landelijke stichting die kinderopvang, laagdrempelige begeleiding en specialistische jeugdzorg combineert. Als professionele en maatschappelijke organisatie zet Prokino zich in voor de ontwikkeling van kinderen, jongeren en (jong)volwassenen.

De missie van Prokino is ‘Samen groot worden’. Prokino wil zo bijdragen aan een samenleving waarin iedereen telt en kinderen gelijke kansen hebben of krijgen. Bij
Prokino werken zo’n 1.600 enthousiaste en betrokken collega’s op locaties in heel Nederland.

Kijk voor meer informatie op www.prokino.nl.
————————————————————————————-

Geplaatst door

Redactie/verslaggeving streekomroep RTV1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.