Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Met de bus van Veendam naar Ol Pekel

de oude strokartonfabriek van Free & Co

VEENDAM – Op zaterdag 8 september, tijdens Open Monumentendag, kan men voor € 1.00 p.p. meerijden met de bus vanaf het Veenkoloniaal Museum, via de Turfcentrale te Veendam, naar het Kapiteinshuis te Nieuwe Pekela en de oude strokartonfabriek van Free & Co, waarin nu Siep & Co is gehuisvest. Voor de passagiers bestaat de mogelijkheid om op diverse locaties uit- en in te stappen. In de bus gaat een gids mee die onderweg iets vertelt over de bijzondere monumenten langs de route.

Het rijschema: 10.00, 11.30. 13.30 en 15.00 vertrek vanaf Museumplein via de Turfcentrale naar Kapiteinshuis Pekela te Nieuwe Pekela, halte Katholieke Kerk Oude Pekela en Siep & Co. Oude Pekela. Om 16.30 rijdt de bus in omgekeerde richting zijn laatste rit als ophaalronde. Start 16.30 bij Siep en Co, 16.45 halte Katholiek kerk Oude Pekela 17.00 Kapiteinshuis Nieuwe Pekela.

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.