Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

RTV1 nu ook te horen op 106.2 FM

Antenne opstelplek

RTV1 – (video) Er werd zaterdag 1 september hard gewerkt op het dak van het City Hotel in Stadskanaal. Enkele technici van RTV 1 samen met medewerkers van Broadcast Service Noord waren daar bezig om een nieuwe zender en antenne te installeren. Deze zender en antenne zorgen ervoor dat het radiosignaal van RTV1 beter is te ontvangen in het gebied tussen Stadskanaal en Veendam in.

Alteveer/Ommelanderwijk

Met name Stadskanaal Noord, de dorpen Alteveer, Boven Pekela, Ommelanderwijk en Zuidwending hebben nu een betere ontvangst door af te stemmen op de 106.2 FM. Tevens is er een nieuwe (digitale)audioprocessor in gebruik genomen. Hierdoor is niet alleen de ontvangst beter maar klinkt ook het geluid nog eens mooier in de ether en via de kabel en stream.

Etherfrequenties in de Veenkoloniën 

Radio ontvangst van streekomroep RTV1 is er op de etherfrequenties: 105.3 FM, 106.2 FM, 106.9 FM en als raamprogrammering via 106.0 FM (wanneer RTV Borger-Odoorn hier geen eigen uitzending heeft).

Een videoverslag

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.