Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Nationale ouderendag terug in Veendam

De Kandelaar Veendam

VEENDAM – De Stichting Senioren Platform Veendam organiseert op 5 oktober a.s. de Nationale Ouderendag in de Kandelaar, Doctor A. Kuyperstraat 46 in Veendam. Aanvang 10.00 uur, zaal open 9.30 uur. Deze dag is toegankelijk voor alle ouderen, ook voor diegenen die geen lid van een ouderenvereniging zijn. Het belooft een gevarieerd programma te worden.

Hydra

De gehele dag verzorgt Gert Immerzeel de muzikale omlijsting. Gert is van alle markten thuis in de muziek. Hoewel de gitaar zijn lievelingsinstrument was, oogstte hij muzikaal gezien het meeste succes op de toetsen. Als toetsenist van de in heel Drenthe wereldberoemde stemmingsorkest Hydra scoorde hij midden zeventiger jaren van de vorige eeuw twee nationale hits met ‘Als het gras twee kontjes hoog’ is en ‘Marietje’. En nog altijd is de muziek zijn passie.

Samen eten

Om 12 uur gaan de bezoekers gezamenlijk aan tafel. De warme maaltijd wordt verzorgd door Apetito B.V. uit Denekamp. Apetito is in 1958 opgericht en levert heerlijke maaltijden en aanverwante diensten aan uiteenlopende zorginstellingen en particulieren.

Na het middageten volgen er twee optredens van Andries Middelbos, met muziek en conferences. Zowel in de morgen als ’s middags krijgt de bezoeker voorlichting, deze zal o.a. gaan over de veranderingen in het vervoer voor ouderen in de gemeente Veendam en over veiligheid voor ouderen, in dit geval de Babbeltruc. Want steeds blijken er weer mensen te zijn die op een slinkse wijze proberen met een mooi praatje bij ouderen binnen te komen.

Daarnaast zijn er een aantal standhouders aanwezig van organisaties, die u graag het een en ander vertellen over hun werk, waarmee u misschien uw voordeel kunt doen. Hoe dan ook het belooft al met al een gezellige en leerzame dag te worden, waarbij vooral de gezelligheid de boventoon voert.

Voor de kaartverkoop kunt u op 20 september a.s. van 10-11 uur terecht bij

  • Compaen – Jan Salwaplein 3; de Breehorn – Boven Westerdiep 86H; AG Wildervanckhuis – – Borgerspark 2;St. Franciscus – Prins Bernhardlaan 56 en Dorpshuis Bijleveld – van Delftstraat 45 en daarnaast ook bij de KBO en bij de PCOB bij mevr. Corrie Truin.

 

Door de ontvangst van subsidie van o.a. de Stichting Wildervank Fonds en het Fonds Anbo Dichtbij en anderen kunnen de kosten voor deze dag laag gehouden worden en bedragen slechts €5,00 per persoon. Met diëten kan rekening worden gehouden, dit dient u dan wel even door te geven aan de kaartverkopers.

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.