Stadskanaal: 105.3FM | Veendam: 106.9FM | TV Kanaal 1458 KPN |TV kanaal 42 Ziggo | TV kanaal 25 SKV

Culturele Raad Muntendam wil mensen laten bewegen

(F: archief RTV1)

MUNTENDAM – De Culturele Raad van  het dorp Muntendam wil de mensen op een prettige manier laten bewegen. Dat gaan ze doen middels een fietstocht van ongeveer 50 km op zondag 16 september. Jan Hut van de organisatie: “Start en einde van deze fietstocht is in de Menterne, Julianaplein 1 te Muntendam. Wij starten tussen 10.00 en 11.00 uur en gaan dan richting Schildwolde, dwars door het Roegwold en dan naar Harkstede”.

Benen strekken

Tijdens de tocht zijn er 2 stopplaatsen om eventjes de benen te strekken en om een consumptie te nuttigen. Bij terugkomst in Muntendam wordt er een kop snert geserveerd. Voor 17.00 uur moet men zich in de Menterne weer afmelden. De kosten zijn € 7,00 p.p. (inclusief een kop snert en 2 consumpties).

Geplaatst door

Vrijwilliger/redactie/advisor bij RTV1

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.