Direct naar de inhoud.

Oud Opron bestuurder heeft communicatie onderschat

  • door:
  • op:
Protest Westerschool tijdens de raadsvergadering

STADSKANAAL – (video) – Na 175 jaar bleef de de deur van de Westerschool in Stadskanaal afgelopen maandag 3 september, bij het begin van het nieuwe schooljaar, dicht. Vorig jaar al nam het bestuur van scholengroep Opron het besluit om de school te sluiten.

Beslissing

Jan Paul ten Brink is bij zijn vertrek als bestuurder van de scholengroep nog steeds van mening dat er toen een goed onderbouwde beslissing is genomen. Wel geeft hij nu toe dat hij de communicatie met ouders en betrokkenen van de Westerschool grof heeft onderschat.

Ten Brink “Op 12 april vorig jaar werd het besluit genomen, redelijk kort voor de schoolvakanties en misschien hadden we de communicatie beter moeten doen”. Ten Brink blijft echter wel achter zijn beslissing staan.

Videoverslag-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal