Direct naar de inhoud.

Toeters en Bellen in Stadskanaal

  • door:
  • op:
Centrum Stadskanaal – (F: B.J. Brinkman-RTV1)

STADSKANAAL –  Zaterdag 15 September organiseert de winkeliersvereniging van Stadskanaal op het Raadhuisplein het jaarlijkse evenement ”Toeters en Bellen”. Het is dit jaar nieuw leven ingeblazen. Voorheen onder de naam ‘Mobiliteitsdag’ en nu onder de nieuwe naam ”Toeters en Bellen”. Oud ontmoet nieuw en alles wat wielen heeft mag zich presenteren tijdens deze dag.

Passie

Flip de Jonge is namens de winkeliersvereniging drukdoende om iedereen, die ook maar iets met wielen te maken heeft, te mobiliseren. Inmiddels hebben zich al heel wat standhouders gemeld. Oldtimers, vrachtwagens, auto’s, motoren, scooters, fietsen en scootmobielen worden u gepresenteerd. En niet te vergeten de verenigingen, stichtingen en clubs die deze dag aanwezig zullen zijn om U te verrassen met hun ‘mobiele’passie. Ook zal er een grote zwarte Mack vrachtwagen op plein staan. Wie deze Mack met de snelste tijd over de streep trekt wint een fantastische prijs.

Muziek

De dag zal onder genot van muziek op terras en plein worden ondersteunt. Het City-hotel zal hun terras openen en Linda’s Croissanterie zal een terras creëren aan de voorzijde van het plein.

(bericht ingezonden)



-advertenties-

NIJM Webdesign Stadskanaal